Pudu Robotics heeft een nieuw tijdperk van digitale reiniging ingeluid met zijn intelligente reinigingsrobot voor commerciële omgevingen: de PUDU CC1

2023-05-23 | Pudu Robotics

Pudu Robotics, het wereldwijd toonaangevende bedrijf op het gebied van robots voor commerciële dienstverlening, verkent al sinds de lancering van de intelligente reinigingsrobot voor commerciële omgevingen het gebied van digitale reiniging. Onder de slogan "Schoon en slim, 4-in-1" is de PUDU CC1 ontworpen voor diverse commerciële omgevingen, waaronder kantoorgebouwen, winkels, hotels, scholen, ziekenhuizen en verpleeghuizen.

PUDU CC1 heeft de Red Dot Product Design Award 2023 gewonnen

 

De PUDU CC1 beschikt over een reeks geavanceerde functies die hem tot dé alles-in-één schoonmaakoplossing maken. De robot kan vegen, schrobben, stofzuigen en dweilen om aan alle reinigingsbehoeften te voldoen en is geschikt voor zowel harde als zachte vloeren. Met zijn scala aan geautomatiseerde functies, waaronder automatische watertoe- en -afvoer, automatisch opladen en de functie om de schoonmaak te hervatten op het punt waar deze werd afgebroken, elimineert deze robot effectief de noodzaak van handmatig werk, waardoor kostbare tijd en arbeid worden bespaard.

 

De PUDU CC1 is uitgerust met het PUDU SLAM-positioneringssysteem en ondersteunt zowel Visual SLAM- als Laser SLAM-positionerings- en navigatieoplossingen, waardoor de robot taken efficiënt kan uitvoeren in complexe scenario's. Dankzij de multifusion-sensoren kan de robot onder elke hoek stoppen en wegrijden als hij obstakels tegenkomt.

 

Met het vooraf ingestelde programma kan de PUDU CC1 automatisch werken, waardoor de reinigingsprocedures worden gestroomlijnd en de workflow wordt verbeterd, wat resulteert in een consistente reinigingsefficiëntie voor een superieure reinigingsstandaard. De robot kan de hele dag door continu werken en kan tot 12.000 vierkante meter in één dag schoonmaken, terwijl de hoge reinigingskwaliteit behouden blijft dankzij de hoogfrequente reiniging en geautomatiseerde, gestandaardiseerde reinigingsprocessen.

 

Door de repetitieve en overbodige schoonmaaktaken over te nemen helpt de PUDU CC1 de uitdagingen op het gebied van personeel te verlichten. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de eenvoudige bediening kan de robot gemakkelijk worden geïnstalleerd en gebruikt, met minimale training. Dankzij het modulaire componentenontwerp van de robot kunnen accessoires zoals zijborstels, rolborstels, sponzen en swiffers in slechts één minuut snel en efficiënt worden aangebracht en verwijderd. Door schoonmaaktaken te automatiseren kunnen werknemers zich richten op uitdagendere verantwoordelijkheden, waardoor de productiviteit ook weer wordt verhoogd.

 

De robot wordt ook geleverd met een app waarmee gebruikers de werkstatus van de robot in realtime kunnen volgen. Door meldingen te verzenden voor schoonmaakprestaties, inclusief schoonmaaktijd en -gebied, kunnen gebruikers de effectiviteit van hun reinigingsrobots bewaken en gedetailleerde rapporten voor meetbare reiniging leveren.

 

Daarmee helpt de PUDU CC1 de kosten van werving, training en beheer te verlagen. Het innovatieve ontwerp en functionaliteit van de robot zijn bekroond met de prestigieuze Red Dot Product Design Award 2023. Deze geavanceerde reinigingsrobot is het bewijs van de toewijding van PUDU Robotics aan het leveren van geavanceerde, efficiënte en gebruikersvriendelijke reinigingsoplossingen voor commerciële omgevingen.

 

Ga voor meer informatie over Pudu Robotics naar https://www.pudurobotics.com/

 

Of volg ons op sociale media:

 

Facebook / YouTube / LinkedIn / Twitter / Instagram

 

 

Over Pudu Robotics

 

Pudu Robotics is opgericht in 2016 en gebaseerd in Shenzhen. Het bedrijf is wereldwijd toonaangevend en richt zich op het ontwerp, O&O, productie en verkoop van robots voor commerciële dienstverlening in een poging om robots te gebruiken om de efficiëntie van menselijke productie en de levensstandaard te verbeteren. Pudu Robotics is de afgelopen jaren snel gegroeid en is 'toonaangevend' geworden in markten over de hele wereld, met een dekking van meer dan 60 landen.